Underbara doftljus

Doftljus

Idag tänkte vi ge tips på en mycket härlig detalj för att höja trivselfaktorn i hemmet, nämligen doftljus. Är du inte sedan tidigare något större fan av doftljus så blir du det efter detta.

Den som inte är ett fan av doftljus skulle vi tippa att hen har stött på de varianter som snarare luktar som någon slags WC-anka eller motsvarande, än härligt mjuka dofter som höjer humöret. Vi berättar om några varianter här som vi hittade hos Doftljusbutiken som säljer några av de mest kända märkena så som Yankee Candle, Bridgewater och WoodWick.

Månadens doft

För det första så kan vi berätta om månadens doft på Doftljusbutiken, vilket är kanel. November närmar sig,  det innebär också att december inte är alltför långt bort och därmed är det inte så länge kvar tills jul. Vi tippar att det är därför som kanel är månadens doft hos Doftljusbutiken, handeln inför jul har som ni kanske märkt, så smått börjat komma igång redan nu.

Vår favorit

Nu tänkte vi gå vidare till det doftljus som är vår absoluta favorit hittills. Det är märket WoodWick och ett ljus som heter Linen. WoodWick Linen har en underbar doft av nytvättat linnetyg som hänger på torkning i sommarsolen. Tycker du om att känna doften av det fräscha sköljmedlet när kläderna är nytvättade så kommer också du att älska detta ljus.

Massageljus

Massageljus skulle man kunna kalla för ljusvärldens mångsysslare. Detta eftersom det fungerar både som ett vanligt doftljus, som massageolja och vill man av någon anledning äta ljuset så går också det bra. Detta beror på att ljusen är gjorda med eteriska oljor och djurvänliga doftoljor och är därför både ätbara och komposterbara. Dofterna är inte tunga så att du får huvudvärk, utan är mer diskreta och doftar härligt gott.