Trendig belysning

Som inom allt annat så finns det trender inom belysning, olika former och färger kommer och går och man byter gärna ut sina armaturer allt eftersom trenden förändras. Det är rätt tacksamt att kunna ändra en armatur i hemmet då den både förändrar färg och form men också hur den lyser upp i rummet.

Det finns mycket intressant att kolla upp inom belysning och 2016 så kunde vi se en hel del koppar men också glänsande metall. De nakna glödlamporna var på tapeten, men även stora koner och cylindrar i någon form av tyg i metallutseende. Hur du vill ha det hemma är ju som sagt en smaksak och även rummet i sig kanske kräver en viss belysning. Många gånger så kan det vara mer effekterna vi är ute efter än att det är upplyst.

Om det var koppar förra året så kan man säga att det är silveroxidens år i år, en snygg färg som känns väldigt neutral och kan passa vilket rum som helst. LED är både vackert och användbart idag då många av dessa numer är dimbara. Mycket tack vara att man var tvungen att ta fram en ny form av glödlampa så gick utvecklingen rätt så snabbt med LED. Ta dig en titt på olika tips på hur du kan belysa ditt hem.

Du kan mycket väl experimentera hemma med olika typer av belysning, se bara till att någon expert kommer och drar din el så att du kan få din favoritbelysning där du vill ha den. Många gånger så tänker man inte på att dra uttag och liknande på de ställen där man kanske skulle vilja ha någon belysning. Se till att få bra med uttag i ditt hem.