Inred med belysning

Det är lika viktigt att tänka på belysningen som möbler när man inreder sitt hem. Speciellt på hösten så kommer en väl planerad belysning att komma väl till pass. Dagtid under sommarhalvåret kanske vi inte använder vår belysning så mycket. Det är under den mörkaste årstiden som den kommer till sin rätt.

Du kan välja en trendig belysning för att få fram den stil som du önskar i ditt hem. Alla har vi olika tycke och smak då det kommer till inredning och så även belysning. Vissa gillar en typ av armaturer medans andra tycker om klassiska lampor som man kanske har i de flesta hemmen. Turen är att vi får göra precis som vi vill, det är ju vårt hem som ska inredas och inte någon annans.

Fördelen med belysning är att vi kan byta ut då vi känner att vi vill förnya oss. Det är något billigare och enklare än med stora otympliga möbler. Finns det plats i förrådet så häng in din belysning där. Det kan komma en tid då du vill ha tillbaka den där trendiga lampan igen. trender kommer och går och den belysning som du hängde upp för en massa år sedan kanske kommer tillbaka.